Julian & Job

We hoopten al een tijdje dat het zou gaan gebeuren en gisteren was het dan echt zover. Julian op bezoek bij Job Cohen, de burgemeester van Amsterdam, de mooiste stad van Nederland!

Hij wilde natuurlijk niet met lege handen aankomen en daarom had hij één van zijn mooiste tekeningen meegenomen als cadeau. Het was niet moeilijk kiezen: natuurlijk moest het de tekening zijn van de omgeving van het Amsterdam CS.

Toen we aankwamen was de burgemeester nog druk in vergadering maar we werden met open armen ontvangen door Iris Reshef, een van Cohen’s medewerkers en degene die ervoor gezorgd had dat deze speciale ontmoeting kon plaatsvinden (bedankt, Iris!). Een kleine tien minuten later was het dan zover en werden we het kantoor van de burgemeester binnengeloodst.

Iedereen, behalve Cohen, was natuurlijk even zenuwachtig en onwennig maar al snel stond Julian uitgebreid te vertellen over zijn tekeningen. De burgemeester bekeek zijn nieuwe aanwinst aandachtig en nam daarna rustig de tijd om  met Julian en het cadeau op de foto te gaan. Toen moest de burgemeester er snel vandoor, op weg naar weer een andere belangrijke afspraak.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>