Metropolen & mijmertorens

Van 26 september t/m 11 december is Julians werk te bewonderen in Galerie AKKU in Amsterdam. En op 20 oktober geeft Julian les aan kinderen die net zo willen leren tekenen als hij. De feestelijke opening van de expositie is op zondagmiddag 26 september van 16.00-18.00 uur. Iedereen is welkom en Julian is er natuurlijk zelf ook bij!

Galerie AKKU kondigt het alsvolgt aan: De jonge tekenaar Julian van Spankeren (1993) en de ervaren edelsmid en vrije kunstenaar Ric Nillesen (1949) gaan samen in Galerie AKKU exposeren met fijnzinnige getekende metropolen als Parijs, Londen, New York en Amsterdam en van takken opgebouwde mijmertorens.

Julian zal op woensdagmiddag 20 oktober een “AKKU-workshot” geven: ‘Steden en landkaarten tekenen’. Kinderen kunnen zich daar voor opgeven op de opening van de expositie of via info@galerieakku.com. Kosten: €15 p.p.

AKKU staat voor Amsterdamse Kinder Kunst Uitleen. Het is de eerste kindergalerie en kinderkunstuitleen in Amsterdam. Je kunt er naar kunst kijken, je kunt het kopen en lenen en je kunt ook je eigen kunst maken met hulp van een echte kunstenaar. Speciaal aan Galerie AKKU is dat 40-80% van de opbrengst van de kunst die Galerie AKKU verkoopt en uitleent naar kinderen gaat in een ontwikkelingsland.

Galerie AKKU:
Amsterdamse Kinder Kunst Uitleen

Richard Holstraat 4 hs

1071 SM Amsterdam

Tel. 06-44612842

Openingstijden:

woensdag van 12 – 18 uur

donderdag van 15 – 18 uur

vrijdag van 15 – 18 uur

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>